Annons:

Norsk Skogkatt i Fokus

Välkommen till Norsk Skogkatt i Fokus, den Norska Skogkattens egna sajt.

Här är det meningen att stolta ägare, uppfödare och/eller utställare av kattrasen Norsk Skogkatt skall kunna samlas och dela med sig av sina erfarenheter. Sajten är givetvis även öppen för dig som inte äger en Norsk Skogkatt men som ändå är intresserad av rasen. Här kan vi gemensamt diskutera rasens historia, nutid och framtid.

Sajtens målsättning är att på bästa sätt stödja dig som ägare/uppfödare/utställare av Norsk Skogkatt samt din/dina katt/katter. Vi önskar också att kunna få ta del av alla de positiva erfarenheterna du har av Norsk Skogkatt. Tillsammans kan vi skapa den ultimata sajten för vår älskade Norska Skogkatt.

För det som skrivs i forumet gäller självklart svenska lagarIfokus skrivregler våra skrivregler och medlemsavtalet samt sunt förnuft och en positiv och trevlig anda. Om du funderar på funktioner i forumet så kan du läsa användarmanualen.

Mitt namn är EquusCaty och jag är ny medarbetare för denna sajt. Jag äger en Norsk Skogkatt,och en huskatt. Ni får gärna komma med nya idéer så att vi kan få sajten ännu mer levande! Vi hörs!

Hälsningar Tilde, pyttelille och nenujap

Banners som du kan använda om du länkar till oss på din hemsida.

120X60